Profesioniști AT

Pe această pagină puteți găsi profesioniștii în Analiză Tranzacțională care au un cont de membru pe site-ul ARAT. 


" 

Magda Cojocea - Practicant AT în supervizare (Educațional)


Acreditare Colegiul Psihologilor în AT: Nu - - - cod R.U.P. 0

Alte certificări/calificări: Consilier de dezvoltare personala, facilitator pentru invatare permanenta, profesor

Detalii de contact

Telefon: 0723368013
Email: magda.cojocea@gmail.com
Website: https://www.magdacojocea.ro/despre-mine/
Oraș: Bucuresti

Scurtă biografie

Sunt consultant educational, consilier pentru dezvoltare personală, facilitator pentru învățare permanentă. (da, toate au legatură cu educația, cum altfel?).

Am o formare de 4 ani în analiza tranzacțională la Yorkshire Training Center. Din analiza tranzacțională am preluat modele si tehnici de comunicare, metode de prevenire și gestionare a violențe, am învățat despre jocurile psihologice și triunghiuri dramatice. A fost momentul meu de cotitură, în care am trecut de la rolul de profesor la a fi trainer și consultant educațional cu practică privată.

Cred că e important de spus că sunt (și) învățătoare cu drept de predare în două alternative educaționale – Waldorf și Step by Step.

Așa reușesc să rămân ancorată în realitatea școlii românești. Înțeleg fiecare poziție – a părintelui care își dorește un firesc al școlii care pare mai degrabă un lux în România, al profesorului de multe ori golit de resurse, pentru că prea multe i se cer tot lui și… a copilului, care ar vrea să fie înțeles, acceptat – să fie școala și despe el, nu numai despre examene si programă.