Profesioniști AT

Pe această pagină puteți găsi profesioniștii în Analiză Tranzacțională care au un cont de membru pe site-ul ARAT. 


" 

Alina Brigitte Rus - Formator și Supervizor în supervizare (Psihoterapie)


Acreditare Colegiul Psihologilor în AT: Da - Psiholog cu drept de liberă practică: Specialist - Autonom (Psihoterapie - Analiză Tranzacțională) - cod R.U.P. 12735

Alte certificări/calificări:

Detalii de contact

Telefon: 0744854546
Email: alinarus2003@yahoo.com
Website:
Oraș: Timișoara

Scurtă biografie

Alina Rus este psihoterapeut certificat în Analiză Tranzacţională (CTA-P), Formator şi Supervizor în Analiză Tranzacţională în Psihoterapie sub supervizare (PTSTA-P), membru fondator al Asociaţiei Române de Analiză Tranzacţională (2000), lucrează din 2007 în practică privată.

A lucrat la Centrul de Resurse şi Asistenţă Educaţională „Speranţa” din Timişoara ca psiholog specializat în Psihopedagogie specială, fiind implicată în proiecte educaţionale de prevenţie a violenţei, combatere a stereotipurilor de gen, dezvoltare a abilităţilor de gestionare de conflicte la mediatorii şcolari (1996-2021).

Din 2018 face parte din echipa de formatori ai Centrului Physis din Timişoara, în cadrul căruia derulează un program de formare în Analiză Tranzacţională.

S-a implicat în viaţa comunităţii de Analiză Tranzacțională, inclusiv ca membru al Consiliului Director al ARAT, a coordonat publicarea în limba română a unor cărţi de Analiză Tranzacţională, a contribuit la dezvoltarea bibliotecii asociaţiei, a coordonat organizarea mai multor conferinţe naţionale ARAT și a conferinţei EATA din 2004.

Din 2021, activează în cadrul asociației ca și președinte ARAT.