Profesioniști AT

Pe această pagină puteți găsi profesioniștii în Analiză Tranzacțională care au un cont de membru pe site-ul ARAT. 


" 

Marian Opran - Practicant AT în supervizare (Consiliere)


Acreditare Colegiul Psihologilor în AT: Nu - - - cod R.U.P. 0

Alte certificări/calificări: Consilier de dezvoltare personală (ANC), Specialist în activitatea de coaching (ANC)

Detalii de contact

Telefon: 0723.260.552
Email: coaching@opranmarian.ro
Website: https://opranmarian.ro/
Oraș: București

Scurtă biografie

Citatul meu preferat este cel al lui Ralph Nader care spune în cartea Crashing the Party că ”Funcția leadershipului este de a crea mai mulți lideri, nu mai mulți adepți”. Cred cu tărie că și misiunea coachingului este același.

Urmez din 2014 cursurile de Analiză Tranzacțională (AT) ale Yorkshire Training Centre International (psihoterapieat.ro).

În 2022, după 9 ani de formare și peste 1.000 de ore de training în Analiză Tranzacțională am obținut “Diploma in TA Applications” de la Dave Spencely, TSTA(P), Directorul YTCi.

Mi-am planificat să susțin examenul de ”Certified Transaction Analist in Counseling” (CTA-C) în 2023.

Perioada 1987 - 2012

Mi-am început cariera în anul 1987 și am lucrat până în anul 2012 în domeniul telecom. Am o experiență de 10 ani în diferite poziții manageriale atât în departamente tehnice cât și în departamente de vânzări, lucrând pentru companii ca Romtelecom, Cisco, Nokia-Siemens, Huawei sau ZTE.

Sunt absolvent al Universității Politehnice București din anul 1996 și am o diplomă de Studii Academice Postuniversitare în Management obținută în anul 2010. Pe lângă acestea, am o diplomă de Manager de Proiect de la Open University din Marea Britanie (2001) și o alta în Eficientizarea Productivității Personale de la Leadership Management Institute SUA (2012).

Perioada 2012 - prezent

În 2012, din pasiune pentru coaching, mi-am înființat propria companie de consultanță în afaceri și management, Epistema Consulting SRL, și am început să vând servicii de dezvoltare personală persoanelor interesate să-și crească performanța profesională sau calitatea relațiilor cu ceilalți.

Sunt certificat din anul 2013 și re-certificat în 2016 ca ”Master Practitioner NLP” și ”Licensed Associate NLP CoachTM” de către Dr. Richard Bandler, unul dintre co-fondatorii Programării Neuro-Ligvistice.

Pe lângă aceste două certificări, am devenit ”Specialist în activitatea de coaching” acreditat de Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC) în 2015 și "Consilier de dezvoltare personală” în 2019.

Din 2017 predau la Universitatea Româno-Americană cursul acreditat de către ANC în profesia de ”Specialist în activitatea de Coaching” denumit ”Magic Coaching” (Magic Coaching).