Preconferință / AT101, 28-29 octombrie 2021, București

Cursul AT101 este prima etapă în procesul de formare ca analist tranzacțional. 

Cursul are aplicații atât în domeniul organizational cât și în consiliere, psihoterapie și educație și va prezenta conceptele analizei tranzacționale cu ajutorul unor exemple din viața de zi cu zi, precum și a unor exerciții de grup. Tematica, pe scurt, cuprinde:

  • Specificul și valorile de bază ale analizei tranzacționale: modelul stărilor eului, metodă contractuală și principiile filozofice;
  • Cum comunicăm cu ceilalți? – analiza tranzacțiilor;
  • Ce fel de aspirații avem? – autonomie, nevoile de stimulare, de recunoaștere și de structură;
  • Tiparele repetitive care pot împiedica atingerea aspirațiilor: jocurile psihologice, scenariul de viață și sistemul racket.

Acreditări

Cursul este recunoscut de către: Asociatia Europeana de Analiza Tranzactionala, Asociatia Internationala de Analiza Tranzactionala, Asociatia Romana de Analiza Tranzactionala

Trainer:

Traian Bossenmayer

Formator şi Supervizor în Analiză Tranzacţională în domeniul organizațional sub supervizare (PTSTA-O)

Traian Bossenmayer este specialist în dezvoltare organizaţională, cu expertiză în proiecte de training şi creşterea abilităţilor de leadership. Este pasionat de învăţarea în organizaţii şi facilitarea schimbării în echipe. În prezent lucrează în cadrul unei companii multinaţionale în rolul de HR director şi, în paralel, este implicat în proiecte de transformare organizaţională ca freelancer și executive coach. Este analist tranzacţional certificat în domeniul organizațional (CTA-O), din anul 2015 şi formator şi supervizor în analiză tranzacţională sub supervizare din 2016 (PTSTA-O). Este pasionat de facilitarea schimbării în cadrul echipelor, prin încurajarea unui contact autentic și a unor conversații valoroase. Invită și susține creșterea într-un mod atent, uman și entuziast.