Masă rotundă: Lucrul online între conectare și deconectare

Moderator Traian Bossenmayer

Formator şi Supervizor în Analiză Tranzacţională în domeniul organizațional sub supervizare (PTSTA-O)

Traian Bossenmayer este specialist în dezvoltare organizaţională, cu expertiză în proiecte de training şi creşterea abilităţilor de leadership. Este pasionat de învăţarea în organizaţii şi facilitarea schimbării în echipe. În prezent lucrează în cadrul unei companii multinaţionale în rolul de HR director şi, în paralel, este implicat în proiecte de transformare organizaţională ca freelancer și executive coach. Este analist tranzacţional certificat în domeniul organizațional (CTA-O), din anul 2015 şi formator şi supervizor în analiză tranzacţională sub supervizare din 2016 (PTSTA-O). Este pasionat de facilitarea schimbării în cadrul echipelor, prin încurajarea unui contact autentic și a unor conversații valoroase. Invită și susține creșterea într-un mod atent, uman și entuziast.

 

Invitați:

Marina Brunke

 

Marina Brunke este psihoterapeut certificat în analiză tranzactională (CTA-P) din anul 2016. Practică de doisprezece ani atât psihoterapie individuală cât şi de cuplu sau de grup.

Marina IonescuMarina Ionescu este psiholog, Analist Tranzacțional Certificat în Psihoterapie și psihoterapeut certificat in sandplay therapy. Din 2019 este formator și supervizor acreditat internațional în sandplay therapy organizând cursuri și grupuri de supervizare pentru psihoterapeuti. Lucrează în practica privată de peste 14 ani cu adulți, familii, copii, adolescenți și părinții acestora. Dezvolta programe pentru părinți și adulți și colaborează în proiecte educaționale naționale și internaționale.

 

Mugur Ciumăgeanu

Mugur Ciumăgeanu este un hibrid psi – în același timp absolvent de studii medicale (în 1996), de psihologie (în 2002), precum și psihoterapeut specialist și formator în psihoterapie cognitiv-comportamentală. În 2002, Universitatea de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” din Timișoara i-a acordat titlul de doctor în medicină pentru o lucrare în domeniul psihiatric. Din 1992, Mugur Ciumăgeanu a activat în numeroase proiecte ne-guvernamentale în domenii variate cum ar fi educația pentru sănătate, dezvoltarea rurală, facilitare comunitară, combaterea violenței domestice și dezvoltarea de servicii pentru grupuri defavorizate. Din 2002, după mutarea la București, implicarea ne-guvernamentală s-a centrat pe participarea la programe anti-discriminare (în favoarea minorității roma, a comunității LGBT, a persoanelor cu probleme de sănătate mintală), precum și pe derularea unor programe care vizează dezvoltarea de servicii psiho-sociale. Mugur Ciumăgeanu a lucrat ca rezident psihiatric și apoi ca psiholog clinician în spitale psihiatrice din Franța și România. În 2006 a preluat conducerea Centrului Național de Sănătate Mintală, înființat cu scopul de a coordona reforma serviciilor publice de sănătate mintală din România. Din 2008, Mugur Ciumăgeanu a părăsit sistemul public și actualmente activează ca psihoterapeut autonom. Pe parcursul ultimilor ani și-a adus contribuția la îmbunătățirea suportului legislativ în favoarea persoanelor cu probleme de sănătate mintală, a contribuit la formarea profesioniștilor din sistemul public psihiatric, precum și a viitorilor terapeuți cognitiv-comportamentali. Din 2015 este cadru didactic al Universității de Vest din Timișoara, unde este titularul unor materii fundamentale în domeniul clinic, cum ar fi psihopatologia și psihologia clinică. Din 2017, Mugur Ciumăgeanu activează ca membru al consiliului director al Colegiului Psihologilor din România, iar din 2021 este președintele comisiei de psihologie clinică și psihoterapie. 

 

Ramona Oros

Ramona Oros este psiholog și psihoterapeut AT sub supervizare. Pasionată de educația Montessori, Ramona este co-fondator al Școlii și Grădiniței Monterra.