Ioana Cupșa

 

Formator şi Supervizor în Analiză Tranzacţională în psihoterapie sub supervizare (PTSTA-P)

Ioana Cupșa este psiholog și Formator şi Supervizor în Analiză Tranzacţională în psihoterapie sub supervizare. Lucrează în practică privată ca psihoterapeut, supervizor și trainer sub supervizare, în Timișoara. De aproximativ șapte ani locuiește împreună cu familia ei în Elveția, unde lucrează ca psihoterapeut într-o clinică psihiatrică. În calitate de formator şi supervizor colaborează cu Centrul Physis din Timişoara și cu Centre AT Genève.În urma experienței ei de a locui și de a trăi în trei țări diferite, a devenit interesată de studiul fenomenului de șoc cultural și de impactul acestuia asupra identității. A publicat un articol în TAJ pe acest subiect și a facilitat diferite workshopuri la diverse conferințe de AT.

 

Workshop în cadrul Conferinței: Grup de supervizare, maxim 8 participanți

Acest grup de supervizare se va focusa pe procesul supervizării relaționale mai degrabă decat pe găsirea și oferirea de soluții. Pentru aceasta sunteți invitați să fiți pregătiți în a aduce o situație pentru supervizare și în același timp sa fiti implicați în mod activ, participand la supervizările care vor avea loc. 

Grupul va lucra prin ascultarea profundă a materialului clinic prezentat și folosindu-se de rezonanțele contra-transferențiale pentru a facilita practicianului găsirea de sens.

Grupul de supervizare se adresează psihoterapeuților cu experiență clinică și psihoterapeutică.